Apparaten en Accessoires
牛肉烩饭配溏心蛋
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 5min
3 人份
Ingrediënten
-
鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
-
水 加至主锅的1升刻度线
-
短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
-
牛腩 切2×2厘米块,焯水备用160 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁40 克
-
土豆 切1×1厘米丁40 克
-
干月桂叶1 片
-
水340 克
-
油8 克
-
蚝油 可根据个人口味调节15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
342.2 mg
Eiwitten
20.7 g
Calorieën
2209.5 kJ /
528.1 kcal
Vetten
10.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
85.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
专业
24 recepten
China
China