Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa

Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portioner

Ingrediënten

  • bøftomater 200 g og 9 cm hver
    4
  • persille, frisk
    3 - 5 kviste
  • fed hvidløg
    2
  • skalotteløg halveret
    80 g
  • olivenolie
    30 g
  • rød peberfrugt skåret i stykker (3 cm)
    250 g
  • røget paprika, stødt
    ½ tsk
  • grøntsagsbouillon pulver eller smuldret
    1 tsk
  • chilipulver
    ½ tsk
  • salt
    1 tsk
  • quinoa 4 minutters tilberedningstid
    15 g
  • mozzarella, komælk
    100 g
  • æg lille størrelse
    4
    4 vagtelæg
  • sort peber, stødt
    3 - 4 knivspids
  • fladbrød
    4 stykker

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1450 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 2344 kJ / 560 kcal
Vetten 27 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 56 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen