Polske crêpes

Polske crêpes

Geen beoordelingen
Voorbereiding 35min
Totaal 3u. 35min
12 stykker

Ingrediënten

Kvark
  • creme fraiche, 18% (se tips)
    1000 g
Crepe-dej
  • vand
    330 g
  • sødmælk
    230 g
  • æg
    2
  • vindruekerneolie
    20 g
  • hvedemel
    310 g
  • havsalt
    1 knivspids
Bærsauce
  • hindbær, frosne
    200 g
  • sukker
    100 g
  • citronsaft
    20 g
Quark-fyld
  • æg
    1
  • sukker, hvid
    80 g
  • vaniljesukker
    1 tsk
Stegning af crepes
  • smør til stegning
  • vaniljeis til servering
  • flormelis til pynt

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 stykke

Natrium 61 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1663 kJ / 396 kcal
Vetten 22 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 41 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen