Apparaten en Accessoires
Fersken i hvidvinssirup
Voorbereiding 10min
Totaal 4u.
4 portioner
Ingrediënten
-
ferskner afhænger af størrelsen6 - 8
-
ahornsirup100 g
-
hvidvin600 g
-
vand300 g
-
kanelstænger2
-
vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud1
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
-
citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, frisk kun blade1 - 2 kviste
-
græsk yoghurt at servere (valgfrit)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
63 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
968 kJ /
231 kcal
Vetten
2 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarisk køkken
43 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Crème brûlée
Geen beoordelingen
Portugisisk crème brûlée
25min
Kaffesmåkager
Geen beoordelingen
Tiramisusmåkager
Geen beoordelingen
Æble-ingefærfigurer
Geen beoordelingen
Passionsfrugtkage med fersken
Geen beoordelingen
Mascarpone-karamelkage
4u. 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Geen beoordelingen
Vegansk no bake-kiwikage
Geen beoordelingen
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Geen beoordelingen
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Geen beoordelingen
Fruktgeléer
Geen beoordelingen