Fersken i hvidvinssirup

Fersken i hvidvinssirup

Geen beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 4u.
4 portioner

Ingrediënten

  • ferskner afhænger af størrelsen
    6 - 8
  • ahornsirup
    100 g
  • hvidvin
    600 g
  • vand
    300 g
  • kanelstænger
    2
  • vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud
    1
  • citronsaft (ca. 2 citroner)
    80 g
  • citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv
    6 stykker
  • stjerneanis
    3
  • mynte, frisk kun blade
    1 - 2 kviste
  • græsk yoghurt at servere (valgfrit)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 63 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 968 kJ / 231 kcal
Vetten 2 g
Vezels 12 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 43 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen