Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 45 g de sucre
- 115 g d'eau température ambiante
- 30 g de beurre non salé
- 2 ¼ c. à thé de levure boulangère sèche
- 255 g de lait entier température ambiante
- 595 g de farine tout usage
- 2 c. à thé sel
- de beurre non salé pour graisser
- de farine tout usage à dépoussiérer
Toutons
- 255 g d'huile végétale à frire
Pain
- de beurre non salé ramolli à température ambiante
- de beurre non salé pour servir
- de mélasse pour servir
- de sucre à glacer pour servir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1383.2 kJ / 330.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 251.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2 Std. 20 Min
Barres Nanaimo
3 Std. 5 Min
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30 Min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Biscuits chocolatés au beurre
1 Std.
Biscuits aux fruits confits
1h 20min
Cobbler aux pêches
2 Std. 35 Min
Antonio Bachour: Crèpes à la crème de mascarpone et petits fruits (métrique)
45 Min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1 Std. 30 Min
Lemon slush
10 Min
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1hod. 40min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50 Min