Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 45 g sugar
- 115 g water, room temperature
- 30 g butter, unsalted, plus extra, to grease
- 2 ¼ tsp dried yeast
- 255 g whole milk, room temperature
- 595 g all purpose white flour
- 2 tsp salt
- all purpose white flour, to dust
Toutons
- 255 g vegetable oil, to fry
Bread
- butter, unsalted, softened to room temperature
- butter, unsalted, to serve
- molasses, any kind, to serve
- powdered sugar, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1383.2 kJ / 330.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 251.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1h 15min
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
Kids Toasted Bread and Spinach Pesto
1h 55 min
Japanese Cheesecake (Anna)
6 Std. 15 Min
Paleo Baking Powder
5min
Soy Yogurt
11 Std. 30 Min
Coconut Milk Yogurt
20 Std.
Honey and Oat Grahams
35min
Apricot Jam
20 min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5min
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2u. 40min
Berry Ice Cream
20 min