Apparaten en Accessoires
Potato and Rosemary Focaccia
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
4 portion
Ingrediënten
-
30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1318.7 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Vetten
11.6 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
100.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sheet Pan Dinners
9 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Dutch Baby Pancake
20min
Buffalo Cauliflower Bites
Geen beoordelingen
Hot Dog Buns
2u.
Banana Bread
1u. 50min
Triple Chocolate Muffins
1u.
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Cinnamon Roll Waffles
1u. 35min
Crème Caramel
3u. 50min
Chocolate Avocado Dream
15min
Hash Brown Potato Cake
Geen beoordelingen
Mini chocolate bundts
45min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2u.