Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese, cut into pieces
of 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces - 300 g water
- 1 tsp dried yeast
-
1
tsp sugar
of 1 tsp barley malt syrup - 500 g bread flour
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp salt, fine
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
- 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
- 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2477.3 kJ / 592.1 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 100.9 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1318.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Steamed Molotof
30min
Snowflake Crisp Nougat
20min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Tiramisu
5h 20 min.
Mini fruit cakes
25 godz. 40 min
Lemon Drizzle Madeleines
4u. 45min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min