Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese, cut into pieces
of 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces - 300 g water
- 1 tsp dried yeast
-
1
tsp sugar
of 1 tsp barley malt syrup - 500 g bread flour
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp salt, fine
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
- 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
- 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2477.3 kJ / 592.1 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 100.9 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1318.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 Min
Duchess casserole with vegetables
1 Std. 15 Min
Scandinavian Brunch Roll
4 godz. 10 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Light Blue Dyed Eggs
55min
Ham and Cream Cheese Spread
10min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10 min
Wafu dressing
20min
Shallot Oil
25 min
Limeade
10min