Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de garbanzos secos
- 80 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 300 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar las manos
- 100 g de harina para rebozar las bolitas (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3775 kJ / 902.3 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 79.8 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 360.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Granola
45 min
Torta de chocolate y almendras
45 min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1h 45 min
Humus
15min
Falafel
1 Std. 30 Min
Triffle de maracuyá
Keine Bewertungen
Albóndigas a la menta con salsa teriyaki
1h
Ensalada detox
10min
Brownies de camote
1h
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 min
Granola
25 min
Galletas de avena y pasas
1 Std. 30 Min