Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de garbanzos secos
- 80 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 300 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar las manos
- 100 g de harina para rebozar las bolitas (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3775 kJ / 902.3 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 79.8 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 360.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panqueques sin gluten
25 min
Sticks de verduras
40min
Champiñones rellenos de espinaca
40min
Ensalada rápida de brócoli
5min
Polvorones de Día de Muertos
1 Std. 30 Min
Dip de kale, pesto de cilantro y yoghurt
10 min
Chapati sin gluten
30 Min
Tarta de mijo
1 godz. 25 min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 Min
Dip de alcachofas
35 Min
Mayonesa keto
5min
Helado de avellanas
5min