Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Icing
- 250 g granulated sugar
- 50 g double cream
- 180 g white chocolate, small pieces or callets
- 50 g unsalted butter, soft
- 100 g mascarpone
Cake
- plain flour, for flouring
- 340 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 340 g caster sugar
- 6 medium eggs
- 20 g whole milk
- 340 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp natural vanilla extract
Whipped Cream and Decoration
- 300 g double cream
- 50 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 500 g mixed fresh fruit, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2564.6 kJ / 612.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 431.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocodile Cupcake Cake
2 Std.
Whipped cream
10min
Chocolate Sauce
5 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM6)
1h
Spider Web Cupcakes
1h 5min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Seafood Pizza
2sa 45 dk
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min