Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Icing
- 250 g granulated sugar
- 50 g double cream
- 180 g white chocolate, small pieces or callets
- 50 g unsalted butter, soft
- 100 g mascarpone
Cake
- plain flour, for flouring
- 340 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 340 g caster sugar
- 6 medium eggs
- 20 g whole milk
- 340 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp natural vanilla extract
Whipped Cream and Decoration
- 300 g double cream
- 50 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 500 g mixed fresh fruit, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2564.6 kJ / 612.9 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 431.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio Cupcakes
40 min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Bannock Bread
45 min
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9 Std.
Almond Easter Sheep
2 godz. 45 min
Kreem-B-Tween
14h
Wolf Herring Fish Dumplings
30min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Honey Butter Biscuits
35 min
Apple, Pineapple and Lime Yoghurt Drink
8 Std. 20 Min
Apricot Danish Pastries
40 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45 min