Compatibele versies
Capesante con purè di pastinaca e crumble alla pancetta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pane bianco raffermo, a pezzi
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 150 g di pastinaca, pelata e a pezzi (3 cm)
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 50 g di pancetta di maiale, a dadini piccoli
- 20 g di burro, a temperatura ambiente
- 8 capesante, grandi, senza corallo
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1021 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 316.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Pollo ripieno alle mandorle
2 Std.
Dressing alla salsa di soia
10min
Cous cous con Feta e melanzane
30 Min
Insalata Thai con condimento alle arachidi
30 Min
Miscela 7 spezie
10min
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1 Std.
Crème Brûlée con frutta tropicale
Brak ocen
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45 Min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30min