Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaseado
- 250 g de azúcar
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 180 g de chocolate blanco, en trozos pequeños o callets
- 50 g de mantequilla, en trozos, a temperatura ambiente
- 100 g de mascarpone
Pastel
- de mantequilla, para engrasar
- de harina de trigo, para espolvorear
- 150 g de azúcar
- 100 g de azúcar morena
- 250 g de mantequilla cortado en trozos, a temperatura ambiente
- 1 vaina de vainilla, Sólo la vainillina
- 6 huevos
- 200 g de leche
- 350 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
Nata montada y decoración
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa), refrigerada
- 16 g de estabilizador para crema batida
- 500 g de frutas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2378.1 kJ / 568.4 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 33.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Focaccia con romero y jitomates cherry
1h 30min
Pastel de zanahoria
2h 55 min
Trenza suave
1h 5min
Brownies clásicos
1h
Salmón y verduras al vapor con arroz amarillo y pasas
40min
Bolitas de nuez
30min
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo TM6
3 Std.
Papa y camote rallado (600-800 g)
20 Min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Papas rizadas fritas con alioli
45 Min
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1h
Roles de canela
2 godz. 30 min