Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- 160 g de chocolate semi amargo, en trozos
- 225 g de almendras, peladas y tostadas
- 150 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar
- 6 huevos
Betún
- 160 g de chocolate semi amargo
- 225 g de media crema
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1827 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Pastel de choco nuez
50 min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 godz. 30 min
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Pastel de zanahoria sin harina
20 min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 godz. 30 min
Gelatina de cajeta
4小时
Panqué de plátano
1 Std. 50 Min
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Pay de manzana casero
2 Std. 20 Min
Pay de atún
1h 40min
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min