Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Betún de chocolate
- 135 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 220 g de azúcar glass
- 50 g cocoa en polvo
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de vainilla
- 1 - 2 cdas de leche
Pastel de chocolate
- 450 g de azúcar refinada
- 225 g de harina
- 75 g cocoa en polvo
- 1 ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- 2 huevos
- 245 g de crema, tipo media crema
- 250 g de café preparado, cargado
- 120 g de aceite vegetal
- 1 cda de vainilla
Decoración
-
flores comestibles, los necesarios para decorar
of frutos rojos variados, frescos, los necesarios para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2214 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Festejo de zanahoria
2h 55 min
Pastel de chocolate y almendras
25min
Betún de queso crema
5min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Panqué de vainilla
2ωρ. 40 λεπτ.
Pan de elote
2h
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pay de manzana casero
2h 20min
Pay de queso
6h
Bisquets
40min