Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 20 g Kresse, abgeschnitten
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 6 Eier
- 20 g Butter, zimmerwarm
- 1 TL Sonnenblumenöl zum Einfetten
- 75 g Schinkenwürfeli
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Kartoffelstock nature
55p
Pouletbrust Metaxa
1 godz.
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 min
Melonen-Linsensalat im Glas
50min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce (TM6)
1h 15min
Quiche Lorraine-Baguettes
40min
Champignon-Kartoffeleintopf
1 godz.
Lachs auf Lauch-Frischkäse mit Frühkartoffeln
1 godz.