Birnen-Safran Kompott
TM6 TM5

Birnen-Safran Kompott

3.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 200 g Wasser und etwas mehr für die Auflaufform
  • 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
  • 4 - 8 Safranfäden, nach Geschmack
  • 80 - 120 g Zucker, nach Geschmack
  • 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
  • 1 Zimtstange, halbiert
  • 2 Nelken
  • ½ TL Thymian, getrocknet (optioneel)
    of ½ TL Rosmarin, getrocknet (optioneel)

Voeding
per 1 Einmachglas
Calorieën
1460.3 kJ / 349 kcal
Eiwitten
1.9 g
Koolhydraten
92.6 g
Vetten
0.5 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
13.7 g
Natrium
8.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten