Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Wasser und etwas mehr für die Auflaufform
- 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 4 - 8 Safranfäden, nach Geschmack
- 80 - 120 g Zucker, nach Geschmack
- 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 Nelken
-
½
TL Thymian, getrocknet (optioneel)
of ½ TL Rosmarin, getrocknet (optioneel)
- Voeding
- per 1 Einmachglas
- Calorieën
- 1460.3 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 92.6 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 8.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tessiner Polenta
45 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 Min
Aprikosen Konfitüre
45 Min
Zwetschgen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Kartoffelstock nature
55 min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Maronicreme mit Birnenkompott und Guetzli für Party
1 Std.
Fruchtglace
5 min