Compatibele versies
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
Les pêches
- 400 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre
- 1 branche de thym frais
- 2 pêches, bien mûres et pelées
La crème mascarpone
- 200 g de mascarpone
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 4 tranches de brioche, grillées
- feuilles de thym frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2995.9 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 152.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 208.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet entier et ratatouille
1h
Briouates à la viande
50 Min
Croque-monsieur au saumon
2 Std. 15 Min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Ravioli au bœuf
2h 30 min.
Fricassée de poulet
55 Min
ATELIER menu 2
1h
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1h
ATELIER menu 1
1h
Pommes de terre farcies façon raclette
35 phút
Granité à la menthe
4h 20 min.
Limonade verte
10 Min