Compatibele versies
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
Les pêches
- 400 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre
- 1 branche de thym frais
- 2 pêches, bien mûres et pelées
La crème mascarpone
- 200 g de mascarpone
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 4 tranches de brioche, grillées
- feuilles de thym frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2995.9 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 152.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 208.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de pomme de terre au curry
35min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Cocktail melon et concombre acidulés
10 Min
Œufs cocotte façon chakchouka
35min
Chili Con Carne
30min
Tarte au sucre
50min
Daurade à la marocaine
1 Std.
Boulettes de poulet au pesto rouge
1 Std.
Petits pains au lait de soja
2 Std. 20 Min
Soupe au chou (caldo verde)
40min
Tarte au saint-nectaire
50min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35min