Compatibele versies
Calabaza en espiral con salchicha italiana, gorgonzola y nueces
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 calabaza mantequilla, (aprox. 700 g), con las puntas cortadas, cortadas en cuartos a lo largo, sin pepitas y cortadas en forma circular para que quepan en el alimentador
- 30 g de nuez de castilla, pelada
- 250 g de bulbo de hinojo, en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de salchicha italiana, en trozos
- 150 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- 150 g Gorgonzola dulce (suave)
- hoja de perejil fresco, picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1334.8 mg
Alternatieve recepten
Pasta de avena sin gluten
1 Std.
Sushi California
1 Std.
Limonada negra
144 Std.
Cornetas de flores
1 Std. 15 Min
Pasta fresca de chile ancho
40 Min
Hamburguesas al vapor con pepinillos y zanahoria
45 Min
Moño sorpresa de chocolate rosa (temperado)
2 Std.
Pastel de sémolina, almendra y miel
1 Std.
Temaki sushi (TM6)
1 godz. 40 min
Roles de chocolate
2 Std. 30 Min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 Std. 10 Min
Tostadas veganas
25 Min