![Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d48e0dd5abe622a5709b8ea25a2d3a15/Derivates/1994822ddaeabdab98e18d09f33bf99583e033a2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz cooked rice (see Tip)
- 6 large eggs, divided
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
- 1 tbsp rice vinegar
- 1 tsp sugar
- non-stick cooking spray
- 35 oz water (to fill to 1 liter mark)
- 3 oz mayonnaise
- 2 tsp rice wine vinegar
-
2
tsp gochujang (Korean chili paste), to taste
of 2 tbsp sriracha sauce, to taste - 2 avocados, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3745 kJ / 895.1 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 60.9 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 807.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Chilli Cheese Dogs
50 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 Min
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
4h 40min
Gluten Free Dinner Rolls
1sa 55 dk
Creamy Avocado Dip
10 Min
Southern Coleslaw
15 min
Shrimp Aguachile
15 min
Meat Sauce
1h 45min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Chili Lime Steamed Corn
25 Min
Conchas
3h 15min