Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
TM6

Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 18 oz cooked rice (see Tip)
  • 6 large eggs, divided
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp sesame oil
  • 1 tbsp rice vinegar
  • 1 tsp sugar
  • non-stick cooking spray
  • 35 oz water (to fill to 1 liter mark)
  • 3 oz mayonnaise
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp gochujang (Korean chili paste), to taste
    of 2 tbsp sriracha sauce, to taste
  • 2 avocados, sliced, to serve

Voeding
per 1 piece
Calorieën
3745 kJ / 895.1 kcal
Eiwitten
25 g
Koolhydraten
63 g
Vetten
60.9 g
Verzadigd vet
11.1 g
Vezels
9.9 g
Natrium
807.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten