Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil (5-10 g), to taste
- 25 g barbecue sauce
- 1 pinch freshly ground black pepper
Chicken and rice
- 800 g chicken breast fillets, skinless, cut in cubes (2-3 cm)
- 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp vegetable stock paste, homemade
- ½ tsp salt
- 300 g white long-grain rice
- 1000 g water
- 2 tbsp cornflour (starch) (20 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1708 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon chicken
50 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1sa
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Beef burgers with cheese filling
40 dk
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Steamed Salmon with Courgetti
35 dk
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1sa