Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermento
- 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
- 330 g de cerveza certificada sin gluten (p. ej. Ambar, Estrella Galicia)
- 40 g de manteca de cerdo
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 250 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 50 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 40 g de harina de teff certificada sin gluten
- 20 g de psyllium
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de aceite para pincelar
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2715 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 14.87 g
- Koolhydraten
- 107.72 g
- Vetten
- 17.68 g
- Vezels
- 5.23 g
Alternatieve recepten
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min