Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermento
- 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
- 330 g de cerveza certificada sin gluten (p. ej. Ambar, Estrella Galicia)
- 40 g de manteca de cerdo
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 250 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 50 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 40 g de harina de teff certificada sin gluten
- 20 g de psyllium
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de aceite para pincelar
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2715 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 14.87 g
- Koolhydraten
- 107.72 g
- Vetten
- 17.68 g
- Vezels
- 5.23 g
Alternatieve recepten
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pan exprés sin gluten
1j
Pan de molde sin gluten
14h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1j 10 menit
Hojaldre rápido (sin gluten)
1j
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Pastas de almendra sin gluten
1j
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1j 15 menit
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min