Apparaten en Accessoires
Apfel-Tiramisu
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 30min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Gelatine weiß6 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Äpfel entkernt, geschält, geviertelt400 g
-
Weißwein200 g
-
Zucker60 g
-
Speisestärke3 TL
-
Magerquark500 g
-
Joghurt, 3,5% Fett250 g
-
Mandellikör (z. B. Amaretto)30 - 35 g
-
Löffelbiskuits ohne Zuckerkruste150 g
-
Zimt-Zucker-Mischung zum Bestreuen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
848 kJ /
203 kcal
Vetten
2 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
29 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summerfeeling
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Birnencreme
3u. 30min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1u.
Johannisbeermousse
2u. 25min
Zwetschgen-Donauwelle
2u. 30min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1u. 50min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1u. 35min
Himmlisches Manna
2u.
Schoko-Nuss-Kuchen mit Mango
2u. 40min
Birnen-Schmand-Torte
2u.
Mascarpone-Apfel-Torte
6u.
Käse-Sahne-Torte
2u.
Lebkuchen-Tiramisu
2u. 15min