生牛肉河粉

生牛肉河粉

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
6 人份

Ingrediënten

  • 1200 克
  • 越式河粉 用水沖洗待軟
    240 克
  • 新鮮豆芽菜 洗淨,去根
    180 克
  • 牛肉清湯
    1200 克
  • 洋蔥 切圈
    80 克
  • 牛肉片
    360 克
  • 新鮮香菜
    20 克
  • 青蔥 切末
    2 大匙
  • 檸檬 取檸檬汁
    5 顆
  • 新鮮紅辣椒 切丁
    2 - 3 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 14.648 g
Calorieën 3834 kJ / 916 kcal
Vetten 24.205 g
Vezels 3.447 g
Koolhydraten 45.867 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...