Apparaten en Accessoires
鮭魚拌炒飯
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮鮭魚肉片 去骨、去皮500 克
-
米酒1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
蛋 稍微打散2 顆
-
水1200 克
-
白米 洗淨,瀝乾200 克
-
蔥 切段2 根
-
油1 大匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
28.5 g
Calorieën
2108 kJ /
504 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
38.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品家常餐桌
18 recepten
Taiwan
Taiwan
美善品美味秘密
157 recepten
Taiwan
Taiwan