Apparaten en Accessoires
開陽白菜
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
蒜頭3 粒
-
蝦米 泡水約10分鐘後瀝乾20 克
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切片20 克
-
大白菜 切段 (約3公分)500 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
太白粉 加30克水調勻1 茶匙
-
香油 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
5 g
Calorieën
299 kJ /
72 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.815 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
廚藝大神
10 recepten
Taiwan
Taiwan
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepten
Taiwan
Taiwan