Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 75 g de harina integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina integral
- 350 g de harina de fuerza
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces peladas
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 702 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 119 mg
Alternatieve recepten
Panecillos de centeno y cerveza negra
1sa
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 godz. 50 min
Hogaza de vino tinto
15 Std. 30 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50 min
Pan rústico de setas y pistachos
2 Std. 30 Min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 godz. 50 min
Pan integral con muesli
4 godz.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3h
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan integral de molde
3h
Pan de frutas y frutos secos
2hod. 55min