Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne
- 800 g di carne di vitello in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
- 2 tuorli sodi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati + q.b.
- 20 g di succo di limone
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di liquido di cottura della carne filtrato
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
of 4 - 5 cetriolini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3197.9 kJ / 764.3 kcal
- Eiwitten
- 58.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 736.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa tonnata
20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Tasca di vitello ripiena
1h 20 min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Dado di carne
45 Min
Vitello tonnato
25h 30 min.
Roastbeef
55 min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35min
Pisarei e faśö
35 Min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5h 45min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min