Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Heidelbeerpfannkuchen
- 720 g Milch
- 5 Eier
- 90 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ¾ TL Salz
- 500 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 600 g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
Holunderblütenquark
- 750 g Quark, 20% Fett
- 75 g Holunderblütensirup
- 45 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3222 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 114 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mohnknöpfli mit Beerengrütze
50 min
Grießauflauf
1h 30min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40 min
Pflaumenmichel
1 godz.
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15 min
Vanillenudeln mit marinierten Früchten
25 Min
Mandel-Grieß-Auflauf mit Orangensauce
1h 30min
Apfel-Cranberry-Kompott mit Bulgur
35 min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 Std. 35 Min
Quark-Kirsch-Auflauf
1 godz.
Kirschpfannkuchen vom Backblech
40 min
Kirschenmichel
1 godz.