Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pistache, non salée, décortiquée
- 50 g abricot sec dénoyauté, coupés en quatre
- 50 g de noisettes
- 30 g pignon de pin
- 1200 g d'épaule de porc, désossée, coupée en morceaux et préalablement congelée pendant 2 heures
- 400 g d'épaule de veau, (ou de boeuf) coupée en morceaux et préalablement congelée pendant 2 heures
- 70 g d'échalotes, coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- 70 g porto
- 1 œuf
- 3 pincées cannelle en poudre
- 2 pincées noix de muscade fraîchement râpée
- 20 g sel (2 c. à soupe rases), à ajuster en fonction des goûts
- 5 g poivre moulu (1 c. à soupe rase), à ajuster en fonction des goûts
- 1 barde de lard (optioneel)
- 1 feuille de laurier
- 1 branche thym frais
- 1 crépine de porc (optioneel)
- Voeding
- per 1 tranches
- Calorieën
- 971 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak avec risotto aux champignons
Geen beoordelingen
Frites bouclées avec sauce à l'ail
Geen beoordelingen
Tacos de poisson
45 Min
Beurre de culture
12 godz. 15 min
Soupe à l'oignon
Geen beoordelingen
Sirop de thé glacé
30min
Ginger fizz
10min
Long Island Icetea
5 dk
Parmesan râpé
5 dk
Frappuccino
5 dk
Pommes de terre en spirale
Geen beoordelingen
Farce pour tacos aux champignons
35min