Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar
- 500 g linguiça calabresa, cortada em pedaços
- 300 g água
- 25 g açúcar demerara
- 15 g fermento biológico fresco
- 600 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de sementes de erva-doce
- 1 gema de ovo
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1399.2 kJ / 334.4 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 974.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta cremosa
50 min
Manjar de coco com calda de ameixas
4 Std. 35 Min
Picadinho
40 min
Galinhada
1u. 30min
Salpicão de frango
40 min
Escondidinho de carne seca
1 Std. 55 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45 min
Cuscuz à paulista
1h 25min
Torta capixaba
1u. 30min
Pastel de carne
3 godz. 15 min
Pão de batata recheado
1h 25min
Molho vinagrete
15 min