Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ramos de coentro, somente as folhas
- 1000 g carne seca dessalgada, em tiras de aprox. 6 cm x 1 cm
- 2000 g água
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g óleo de girassol, mais q. b. para untar
- 300 g tomate maduro, cortado em pedaços
- 1 pitada de pimenta do reino em pó
- 1 pitada de cominho em pó (opcional)
- 50 g queijo de coalho, cortado em pedaços
- 800 g mandioca, descascada e cortada em pedaços de 2 x 2 cm
- 1 c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 30 g manteiga
- 200 g leite
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 3365 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 23 mg
Alternatieve recepten
Escondidinho de carne seca
12h
Bobó de camarão
1h 20 min
Salpicão de frango
40min
Arroz e feijão tradicional
13hod. 20min
Tapioca com recheio de frango e requeijão cremoso
50min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Creme de milho verde
25 min
Farofa
30min
Kibe assado
1h 20 min
Farofa de flocos de milho com banana
25 min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30min