Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 50 g de flocons de bonite séchée (katsuobushi)
- 3 champignons shiitaké déshydratés
- 15 g d'algues kombu
- 2 filets de bar (ou autre poisson blanc), sans peau ni arêtes
- huile, pour le plateau vapeur
- 4 champignons de Paris frais (ou autres champignons)
- ½ blanc de poireau, émincé
- 1 c. à soupe d'algues wakamé séchées
- 35 g de pâte de miso rouge (akamiso)
- 400 g de tofu soyeux, en gros dés
- 2 cives, émincées
- 160 g de nouilles soba
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Shots immunostimulant gingembre, curcuma, miel et citron
10 min
Porridge à la pomme et à la cannelle
Geen beoordelingen
Tartelette fraise coco (vegan)
5h 30min
Smoothie à la nectarine
5 min
Soupe vietnamienne aux crevettes
30min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13h
Crêpe fourrée au houmous de sésame noir
30min
Pâte à tartiner à la noix de pécan
30min
Minigâteaux aux pommes sans gluten
55min
Crème glacée sans gluten et coulis de cerises
2h 30 min
Smoothie vitaminé
20 min
Smoothie banane, mangue, citron vert et graines de chanvre
40min