Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 50 g de flocons de bonite séchée (katsuobushi)
- 3 champignons shiitaké déshydratés
- 15 g d'algues kombu
- 2 filets de bar (ou autre poisson blanc), sans peau ni arêtes
- huile, pour le plateau vapeur
- 4 champignons de Paris frais (ou autres champignons)
- ½ blanc de poireau, émincé
- 1 c. à soupe d'algues wakamé séchées
- 35 g de pâte de miso rouge (akamiso)
- 400 g de tofu soyeux, en gros dés
- 2 cives, émincées
- 160 g de nouilles soba
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7 Std.
Basboussa à la pistache et à la rose
1h 25min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1sa
Soupe de fruits de mer irlandaise
45 Min
Tagliolini aux truffes
Pas d’évaluation
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50min
Rassolnik (soupe de cornichons)
1sa 20 dk
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 dk
Ayran à la menthe
5 dk
Empanadillas de poulpe
1h 30min
Soupe miso, fruits de mer au saké et riz
1h 10min
Tom Yam
30 dk