Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 łyżki wody
- 4 czubate łyżeczki żelatyny w proszku
- 300 g jogurtu typu islandzkiego, skyru, naturalnego
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 50 g cukru pudru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - gorąca woda, do rozpuszczenia żelatyny i zanurzenia foremki
- 300 g brzoskwiń, połówek, z puszki, odsączonych z zalewy
- pisaki cukrowe, kolorowe, do dekoracji
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 514.6 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 21.5 mg
Alternatieve recepten
Lody z ciastkami Oreo®
8 godz. 30 min
Czekoladki adwentowe
2 Std. 15 Min
Czekoladowe jajka z migdałami
3h 15min
Masło matcha
5min
Indyjskie pączki (Gulab jamun)
1h 15min
Zajączki z kremu cytrynowego
40 Min
Bento z pandami
1 Std.
Ciasto wiosenna stokrotka
50 Min
Baranek wielkanocny
1 Std. 30 Min
Wielkanocne babeczki „owieczki”
1 Std. 45 Min
Cytrynowe ciasteczka z wiosennym wzorkiem
1 Std.
Tęczowy deser z galaretek
3h 45 min