Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 620 g wody
- 5 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i głębokiego smażenia (ok. 500 g)
-
20
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka) - 25 g cukru
- 250 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 1 szczypta soli
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 463.8 kJ / 110.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 18.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb tygrysi
4 godz.
Świderki z makiem
2h 10min
Słodkie węzełki z rodzynkami
2 Std. 45 Min
Słodkie maślane rogale
2h 10min
Norweskie bułeczki z budyniem (Skoleboller)
2h
Turecki płaski chleb
2h
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM6)
1 Std. 15 Min
Szybkie paluchy drożdżowe
35 dk
Mleczne bułki do odrywania
4 godz.
Sezamki
1 Std. 50 Min
Pieczywo maca
50 Min
Fińskie ciasteczka zimowe (Joulutorttu)
1 Std. 15 Min