Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g cebola roxa cortada ao meio no sentido do comprimento
- 1 pimento verde cortado em quartos
- 1 pimento vermelho cortado em quartos
- 1 pepino descascado, cortado em quartos no sentido do comprimento
- 4 pés de salsa
- 100 g queijo feta
- 2 tomates cortados em cubos (3 cm aprox.)
- 100 g pimento morrone cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 100 g azeitona preta s/ caroço
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 4 c. sopa de azeite
- 4 c. sopa de vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1146.5 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 715.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango pizzaiola com massa fresca
30 Min
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4h 10min
Cenoura assada com tomilho (Modo descascar)
30 Min
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM5
25 Min
Risoto de funghi
40 Min
"Arroz" de couve-flor com vegetais e molho de amendoim
40 Min
Mistura de especiarias Za'atar
5 Min
Espirais de pera com creme de chocolate - TM6
30 Min
Magia em sua casa - 3 níveis
1 Std. 20 Min
Salada de frango e abacate
25 Min
Uma massa duas utilizações
45 min
Bombons de chocolate com recheio de framboesa
1h