Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g água
- 6 c. chá de azeite
- 1000 g batata, casca vermelha cortada em pedaços (5 cm aprox.)
- 300 g caldo de carne líquido
- 4 ovos (embrulhados em película aderente)
- 1 c. sopa de mel
- 4 c. sopa de mostarda de Dijon
- 1 talo de aipo fatiado finamente
- 1 - 2 cornichons cortados em cubos pequenos
- 4 - 6 pés de cebolinho picado
- 2 pitadas de pimenta preta
- 2 pitadas de paprika
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1049.1 kJ / 250.7 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 287.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cenoura assada com tomilho (Modo descascar)
30 min
Puré de batata (Modo descascar)
35 min
Rolos de crepes com recheio de fiambre e abacate
40 min
Burrito Sushi - TM6
45 min
Xarope estimulante de açafrão e mel
1 godz.
Pasta de alho
20 min
Tisana de louro, canela, erva-doce e limão
10min
Salada de penne com pesto rosso e fiambre de aves caseiro
1 godz.
Alho em conserva
15min
Uma massa duas utilizações
45 min
Alho (Modo descascar)
5min
Entrecosto agridoce
40 min