Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Feigen, getrocknet
- 70 g Walnüsse, ohne Schale
- 200 g Crème fraîche
- 30 g Balsamico, hell
- 1 TL Dijon-Senf
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- 50 g Feigenkonfitüre
- 10 g Honig (optioneel)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 350 g Halloumi
- 40 g Mehl
- Curry zum Würzen
- 2 Eier, verquirlt
- 90 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- 6 Vollkorn-Weizentortillas
- 100 g Babyspinat, frisch
- 1 gelbe Paprika, in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2433 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1150 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55 min
Gemüse-Avocado-Wraps
30 min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20 min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30 min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Vegane Asia-Bowl
30 min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1 godz.
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1 godz.
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30 min
Sommer-Pasta-Salat
30 min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35 min