Apparaten en Accessoires
Pan de Biga Italiano
Voorbereiding 20min
Totaal 24u.
4 porciones
Ingrediënten
Biga
-
90 g de agua
-
1 g de levadura seca1 g de levadura fresca
-
180 g de harina de trigo
Masa
-
150 g de harina de trigo
-
150 g de agua
-
2 g de levadura fresca
-
6 g de sal
-
10 g de aceite de oliva
-
300 g de agua fría
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 4 porciones
Natrium
2401.4 mg
Eiwitten
34.9 g
Calorieën
5054.9 kJ /
1208.2 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
9.3 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
252.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Panes y pasteles salados
5 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Empanada de pino al horno
4u.
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2u.
Sopaipillas chilenas
45min
Plateada al jugo
3u. 40min
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4u. 20min
Pannacotta tropical
1u.
Torta de hojarasca
3u. 30min
Calzones rotos
35min
Dulces de caramelo TM6
2u.
Mini marraquetas
3u. 5min
Dobladitas
1u. 5min
Pan amasado
55min