Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g shallots
- 4 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 20 g meat curry powder
- 80 g cooking oil
- 550 g water
- 500 g coconut milk
- 500 g chicken thigh, boneless and skinless, cut in small pieces
- 70 g fried tofu, cut in halves
- 150 g fish cakes, cut in small pieces
- 2 tsp salt
- 900 g yellow noodles, rinsed
- 300 g long beans, cut in 3 cm length
- 30 g cockles, blanched
- 3 hard-boiled eggs, cut in halves
- 2 red chillies, thinly sliced
- 20 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3614 kJ / 864 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1636 mg
Alternatieve recepten
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 dk
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min