Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cebola fermentada
- 300 g cebola roxa cortada em metades
- 500 g água
- 10 g sal
Salada de atum com abacate
- 1 pepino cortado em metades no sentido do comprimento
- 250 g atum em lata, em óleo ou salmoura, escorrida
- 3 c. sopa de vinagre
- 3 c. sopa de azeite
- 1 abacate cortado em cubos (2-3 cm aprox.)
- 2 c. sopa de semente de girassol
- 3 c. sopa de agrião
- 3 pés de manjericão, só as folhas
-
3
pés de hortelã, só as folhas
of 3 pés de salsa, só as folhas - ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1534.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasanha caprese
50 min
Strogonoff de legumes
30min
Pizza calabresa
27h
Empadão de legumes
1h
Wellington vegetariano
2h 15 min
Assado de grão
1h
Caril Massaman de beringela vegan
50 min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40 min
Mousse de maracujá e gengibre
8 Std. 15 Min
Crème brulée com especiarias
1h
Empadão vegetariano
1 Std. 40 Min
Almôndegas de noz
50 min