Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben
- 200 g Zucker
- 5 Eier
- 200 g Pflanzenöl
- 200 g Speisestärke
- 12 g Backpulver
- 200 g Bombardino
- 200 g Aprikosenkonfitüre
- 150 g Kuvertüre
- 10 g Kokosfett
- Voeding
- per 1 Scheiben
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 72 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaffee-Doppeldecker
3h
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1 Std. 15 Min
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2 godz. 50 min
Bombardino
20 Min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Sägespänekuchen
2h
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Apfel-Tiramisu-Torte
9 godz. 30 min
Omas bester Mohnkuchen
1sa
Apfel-Nuss-Kuchen
4 godz.
Dreh-dich-um-Kuchen
1 Std. 50 Min