Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 4 Eier
- 200 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 120 g Öl
- 120 g Orangenlimonade (z. B. Fanta)
Rhabarber-Schmand-Creme und Fertigstellung
- 30 g Zucker
- 5 g Himbeeren, gefriergetrocknet
- 400 g Wasser
- 850 g Rhabarber, in Stücken (1-2 cm)
- 600 g Sahne
- 3 Pck. Sahnesteif
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 500 g Schmand
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1412 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 104 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Donauwellen
2 Std. 40 Min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1sa 20 dk
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2h 30min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8ωρ.
Sägespänekuchen
2 godz.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2 godz.
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 Std.
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2h 30min
Spiegelei-Muffins
2 godz.
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Rhabarber-Käsekuchen
6h