Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de agua
- 5 g de levadura fresca
- 1 pizca de azúcar
- 350 g de harina de trigo
- 50 g de semolina fina
- 30 g de aceite de oliva
- ⅘ cdita de sal
- 1 diente de ajo
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 200 g de queso ricotta
- 250 g de mozzarella, en piezas
- aceite de oliva, para engrasar
- harina de trigo, para enharinar
- 200 g de corazones de alcachofa en salmuera, en aceite, escurridos, picados groseramente
- chiles jalapeños en escabeche, en rebanadas
- Voeding
- per 1 rebanadas
- Calorieën
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 427.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Sopa de chícharo y tocino
30 Min
Buddha bowl con pollo
1sa
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1sa
Hinojo horneado con crema de jitomate - Sopa verde con crutones
Nessuna valutazione
Mini Pavlovas con helado de frambuesa
13 Std.
Esquites de chayote
25 Min
Guisado de carne etíope (Zighinì)
50 Min
Sopa de poro con hojaldre
45 Min
Pizza hawaii de carnes frías con orilla de queso
2h 10min
Sabayón de fresa y frutos rojos
15 Min
Albóndigas de chicharrón
45 Min