Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de agua
- 5 g de levadura fresca
- 1 pizca de azúcar
- 350 g de harina de trigo
- 50 g de semolina fina
- 30 g de aceite de oliva
- ⅘ cdita de sal
- 1 diente de ajo
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 200 g de queso ricotta
- 250 g de mozzarella, en piezas
- aceite de oliva, para engrasar
- harina de trigo, para enharinar
- 200 g de corazones de alcachofa en salmuera, en aceite, escurridos, picados groseramente
- chiles jalapeños en escabeche, en rebanadas
- Voeding
- per 1 rebanadas
- Calorieën
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 427.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papitas negras
55 min
Pay de guayaba con almendras
4 Std. 30 Min
Mostachón de frutos rojos
1 godz. 30 min
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30 min
Roles de canela con nuez caramelizada
3h 30min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Zanahorias agridulces
1 godz.
Rosquillas enchiladas
40 min
Polvorones de Día de Muertos
1 godz. 10 min
Pan plano libanés
3 Std. 20 Min
Biscotti de chabacano y pistache
1 godz.
Torta de elote con rajas
1 godz.