Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 727 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia
6h
Cheesecake alle fragole
4u. 30min
Panini dell'imperatore (Kaisersemmeln)
16h
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30min
Bortellina
30 Min
Frittelle di riso
1óra
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4u. 30min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30 Min
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min