Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 727 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2sa
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Lasagne di polenta
3 godz. 30 min
Focaccia cipolle e zucca
2sa
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 dk
Bruco tramezzino
30 dk
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2sa
Lasagna di gamberi monoporzione
1sa 30 dk
Filetto di manzo con peperonata
40min
Bussolai di Burano
2sa
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 godz.
Pan di spagna salato natalizio
1h