Tortellini com recheio de espinafres e ricota

Tortellini com recheio de espinafres e ricota

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding 40min
Totaal 9u.
900 g

Ingrediënten

Recheio
  • água
    250 g
  • espinafres congelados
    250 g
  • chalota
    15 g
  • manteiga
    20 g
  • queijo ricota
    200 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta preta
    1 pitada de
Massa
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    300 g
  • sêmola de trigo duro
    100 g
  • ovos
    4
  • azeite
    10 g
  • sal
    1 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 100 g

Natrium 348.1 mg
Eiwitten 11.6 g
Calorieën 1090.2 kJ / 260.6 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 34.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...