Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b para temperar
- 250 g arroz branco agulha (aprox. 15 minutos de cozimento)
- 2 ovos
- 120 g cenoura, cortada em cubos
- 280 g abobrinha
- 100 g ervilha congelada
- 200 g atum enlatado (peso inclui óleo), escorrido e cortado em pedaços
- 100 g azeitona preta ou verde, sem caroço, inteira ou picada
- 15 - 20 g pepino em conserva, fatiado
- 1 pé de hortelã fresca, apenas as folhas
- 1 c. sopa de azeite extravirgem
-
1 - 2
c. chá de vinagre (optioneel)
of 1 - 2 c. chá de suco de limão (optioneel) - 7 tomate-cereja, cortados em metades ou em quartos
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 2027 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Sopa de carne com legumes
35min
Arroz primavera integral
1h
Espuma de frutas vermelhas
10min
Jardineira de carne
50min
Massa guisada com carne
45min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 min.
Arroz de marisco
45min
Arroz asiático com ovo e legumes
35min
Purê de batata
50min
Espaguete à carbonara
40 min
Arroz no vapor
25min
Limonada
5min