Kartoffel-Spinat-Gratin
TM6 TM5

Kartoffel-Spinat-Gratin

4.0 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Scheiben (ca. 1-2 mm), siehe Tipp
  • 130 g Rahmspinat, TK, oder Würzspinat, TK, aufgetaut
  • 100 g Feta, grob zerbröselt
  • 80 g Parmesan, in Stücken
  • 50 g Walnusshälften
  • 1 Knoblauchzehe
  • 150 g Sahne
  • 50 g Wasser
  • 1 TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 1 Prise Muskat
  • ½ TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, oder 0,5 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
3939 kJ / 942 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
57 g
Vetten
66 g
Verzadigd vet
33 g
Vezels
8.4 g
Natrium
2249 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten