Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Brokkoli, in Röschen
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 100 g Mascarpone
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Tomaten, reif, in Stücken
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 12 Lasagneplatten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3004 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 godz. 15 min
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 min
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
45 min
Gratinierte Cannelloni mit Erbsen-Füllung
1h 10min
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Zucchini Mac and Cheese
30 min
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30 min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1h 10min
Tortellini mit Brokkoli-Sahne-Sauce
40 min
Gemüse-Reis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Ravioli-Lasagne
1 Std.
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 Std.