Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna Cotta
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 360 g Milch
- 40 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 240 g Sahne
Maracuja-Sauce
- 400 g Maracuja-Nektar
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 2 Stängel Minze, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 70 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Erdbeer-Schoko-Dessert
20min
Orangencreme
2ωρ. 40 λεπτ.
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Eier-Curry-Salat
1 Std. 30 Min
Zitronen-Mango-Schnitten
6 Std. 30 Min
Dänische Zitronencreme
3 Std.
Pudding Oma Erna
30 min
Auberginen-Röllchen mit Schinken
1 Std.
Rhabarber-Käsekuchen
6h
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2h
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 min