Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rührteig
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 6 Eier, 2 davon getrennt
- 200 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 650 g Milch
- 80 g Zucker
- 90 - 100 g Vanillepuddingpulver (2 Pck.)
- 400 g Schmand
- 1360 g Schattenmorellen, Saft aufgefangen
- 2 Pck. Tortenguss, rot
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2hod.
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50 min.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1ωρ. 30 λεπτ.
Aprikosen-Cheesecake
7 Std.
Marmorierter Birnen-Kuchen
1hod.
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2hod.
Schmand-Ananas-Kuchen
7 Std.
Omas bester Mohnkuchen
1hod.
Pfirsich-Schmand-Krümelkuchen
3 Std. 30 Min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Sägespänekuchen
2hod.
Rote-Grütze-Torte
5h 30 min.