Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 120 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 100 g Zucker
- 2 Eier
- 120 g Butter, weich, in Stücken
Sahne-Creme
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser, kalt zum Einweichen
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 400 g Schmand
- 100 g Zucker
Rote Grütze und Fertigstellung
- 400 g rote Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut
-
150
g Traubensaft
of 150 g Weißwein - 15 g Speisestärke
- 30 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1283 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 79 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5h
Erdbeer-Himmelstorte
5h
Käse-Sahne-Traum
12 godz.
Holunderblüten-Torte
6 Std.
Apfelschnitten
2h
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6h 30min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Käsekuchen mit Mandarinen
9 Std. 20 Min
Apfel-Tiramisu-Torte
9 godz. 30 min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 godz.
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2h
Rotkäppchen-Kuchen
4h